Lindi më 1902, në Stamboll. Arrestuar më 23 janar 1945. Më 5 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "si kriminel lufte dhe armik i popullit", dhe e dënoi me burg të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave qytetare baras me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 244
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.