Lindi në vitin 1923, në Kolonjë. Më 19 shtator 1949, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik i popullit" për "pjesëmarrje në organizatën e Ballit Kombëtar" dhe e dënoi më 15 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave qytetare.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 556. 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.