Lindi në Peqin, në vitin 1900. Me vendim nr. 282, datë 30 shkurt 1949, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në një grup antipushtet, agjitacion e propagandë» kundër pushtetit dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie (punë të detyruar), si dhe me humbjen e të drejtave elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 188.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.