Lindi në vitin 5 mars të vitit 1892, në Vlorë. Më 27 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtore për «strehim të të arratisurve dhe kriminelëve të luftës» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 10 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 586.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.