Lindi më 1925, në fshatin Sinjë të Peshkopisë. U arrestua në dhjetor 1944. Me vendim nr. 13, datë 7 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Dibrës e deklaroi «armik të popullit», dhe e dënoi me burgim të përjetshëm.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 375
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.