Lindi në vitin 1907, në Burrel. Më 10 qershor 1946, me vendim nr. 77, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 270
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.