Lindi në vitin 1913 në Libohovë. U arrestua më 7 shtator 1947. Më 8 janar 1948, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e shpalli fajtor për "krimin e antarësisë në organizatën Bashkimi Kombëtar të Krahinës së Lushnjës, që kishte si qëllim rrëzimin e pushtetit popullor", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike për 5 vjet kohë. Më 27 prill 1949, me dekretin nr. 819 të Presidiumit të Kuvendit Popullor, dënimi iu zbrit në 6 vjet e 10 muaj heqje lirie. U lirua me 16 qershor 1954.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 480-482
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.