Lindi në fshatin Selishtë të Elbasanit, më 20 mars të vitit 1910. U arrestua më 10 mars 1946. Më 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se ka «strehuar dhe furnizuar diversantë» dhe të «arratisur», dhe e dënoi me 21 vjet heqje lirie dhe me humbjen e të drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f.62
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.