Lindi më 1880, në Leshnicë të Sarandës. Më 1 korrik 1946, me vendim nr. 25, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 92-93
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.