Lindi në Velçë të Vlorës, në vitin 1920. Sipas vendimit të Drejtorisë së Administratës së Burgjeve pranë Ministrisë së Rendit Publik, datë 23 prill 1993, vërtetohet se Hamit Muçaj u arrestua më 29 prill 1949 dhe u lirua më 28 nëntor 1951.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 380
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.