Lindi në fshatin Floq të Korçës, në vitin 1927. U arrestua më 4 janar 1945, dhe më 8 nëntor të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte", dhe e dënoi me tridhjetë vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave civile baraz me kohën e dënimit. Me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në dhjetë vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 210
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.