Lindi më 1908, në Vërdovë, Korçë. Më 11 qershor 1946, me vendim nr. 114, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi si “anëtar i Ballit Kombëtar” me 30 vjet burg. Më 6 gusht 1957, me vendim nr. 15, Gjykata Lartë, Kolegji Ushtarak e dënoi për “tentativë arratisjeje dhe mosdenoncim krimi”, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 463-464
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.