Lindi më 1918, në Elbasan. Më 29 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "për tentativë arratisjeje jashtë shtetit në bashkëpunim me të arratisurit si dhe për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me burg të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike. Dënimi i iu kthye në 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 194
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.