Lindi më 1919, në Belsh. Me vendim nr. 1, datë 6 janar 1964, Gjykata e Qarkut të Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 297
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.