Lindi më 1924, në Krujë. Më 9 tetor 1951, me vendim nr. 524, Gjykata e Lartë Kol. Ushtarak e dënoi për "agjitacion e propagandë" dhe për "mos denoncim faji" me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 25, FL. 88
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.