Lindi më 1956, Elbasan. Më 28 mars 1977, me vendim nr. 30, Gjykata Lushnjë e dënoi për “agjitacion e propagandë”, me 6 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 22-23
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.