Datëlindja: 1931. Vendbanimi: Qyteti Stalin, Qyteti Stalin. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 11 prill 1950. Dënuar: 7 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një grup antipushtet dhe sabotator

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.