Lindi më 1916, në Gorisht, Vlorë. Më 17 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Vlorës e dënoi si “armik i popullit në kohën e okupacionit nazist”, “ka marrë pjesë në Ballin Kombëtar, ka marrë pjesë në operacione, ka grabitur pasurinë e popullit në plaçka shtëpie, bereqet e bagëti si dhe në të holla”, me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, humbjen e të drejtave qytetare e politike dhe punë të rëndë të detyruar. Më 1949, u lirua nga burgu.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 135-136
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.