Lindi më 1928, në Ranxa, Shkodër. Më 27 nëntor 1947, me vendim nr. 446, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër popullit dhe shtetit duke përfshirë veprimtarinë për të rrëzuar me dhunë pushtetin popullor" dhe e dënoi me 2 vjet burg, punë të detyruar dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 213-214
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.