Lindi në Mirditë, në vitin 1926. Me vendim nr. 169, datë 30 maj 1946, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor si «armik i popullit» dhe e dënoi me 4 vjet burgim (punë të rëndë të detyrueshme), si dhe humbjen e të drejtave qytetare baraz me kohën e dënimit. U arrestua më 29 prill 1946.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 364
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.