Lindi   në   Shkodër në  vitin 1947. Me vendim nr. 107, datë 29 gusht 1968, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut», duke u arratisur për në Jugosllavi dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluatshme (pjesën e tij), si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 316
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.