Lindi më 1903, në Shkodër. Më 25 shtator 1945, me vendim nr. 216, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi si "kriminel lufte e armik i popullit" me 30 vjet burg me punë të rëndë. I zbritet dënimi në 20 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale dhe konfiskim pasurie. Më 28 qershor 1946, me vendim nr. 121, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Malësisë së Madhe, urdhëroi "sekuestrimin e gjithë pasurisë", së Gj. Gj., nga katundi Pjetroshan.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 742-743; Gazeta Zyrtare, 5 shtator 1946, f. 4
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.