Lindi në fshatin Stajkë të Shkodrës, më 11 shtator të vitit 1960. Më 13 nëntor 1986, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativë", dhe e dënoi me dymbëdhjetë vjet burg.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 812
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.