Lindi më 1957, në Shkodër. Më 18 maj 1988, me vendim nr. 112, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 127
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.