Lindi në vitin 1928, në Hekal. Më 19 maj 1983, me vendim nr. 125, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie, heqjen e dekoratave dhe internimin e tij për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 151
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.