Lindi më 4 prill të vitit 1958, në Korçë. Më 9 gusht 1984, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtore për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 555
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.