Lindi në Volë të Çamërisë, në vitin 1894. Me vendim nr. 12, datë 12 janar 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 4 vjet privim lirie dhe punë të detyruar. Dënimi filloi të zbatohej më 17 maj 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 192
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.