Lindi më 3 maj të vitit 1964, në Korçë. Më 1 dhjetor 1982, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor "tradhëti ndaj atedheut në formën e arratisjes jashtë shtetit", dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, më 15 mars 1983.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 415.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.