Lindi më 1932, në Korçë. Më 20 qershor 1962, me vendim nr. 89, Gjykata e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut dhe arratisje", me 8 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet. U lirua me amnisti, më 23 nëntor 1962.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2743
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.