Lindi më 1905, në Armen,Vlorë. Më 5 tetor 1945, me vendim nr. 240, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për «veprime disfatiste kundër atdheut dhe ushtrisë shtetit», me 5 vjet burg. Më 28 nëntor 1945, ndëshkimi i zbritet në 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 229.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.