Lindi më 1915, në Gramsh. Arrestuar më 27 shtator 1946. Më 30 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "si sabotator i pushtetit", me 5 vjet burg, dhe humbjen e të drejtave elektorale baras me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 231
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.