Lindi në Pogradec, në vitin 1925. Me vendim nr. 64, datë 22 gusht 1977, Gjykata e Pogradecit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 385
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.