Lindi më 1970, në Luar të Mallakastrës. Me vendim nr. 2, datë 4 janar Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për "kalim të paligjshëm të kufirit shtetëror" dhe e dënoi me 1 vit burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016),319
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.