Lindi më 1944, në Lushnjë. Më 5 shtator 1963, me vendim nr. 117, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut e mbetur në tentativë“ , me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen të drejtës elektorale për 2 vjet. U lirua më 7 prill 1974, me plotësim kohe.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 828
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.