Lindi më 1930, në Zerqan të Dibrës. Më 30 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi faktin e dënimit të tij për motive politike, nga 19 qershorit të vitit 1947 deri më 21 nëntor 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 372
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.