Lindi më 5 maj të vitit 1931, në Tiranë. Më 7 dhjetor 1956, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtore për "moskallzim të krimit dhe tradhëti ndaj atdheut, me bashkëveprim" dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 25 dhjetor 1956.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 651.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.