Lindi në Berat, më 6 prill të vitit 1937. Më 3 janar 1970, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 114-115
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.