Lindi më 1929, në Mallakastër të Fierit. U arrestua më 24 tetor 1945. Më 22 shkurt 1946, me vendim nr. 235, Gjykata Ushtarake deklaroi fajtor për "sabotim dhe se ka tentuar të dezertojë nga radhët e ushtrisë" dhe e dënoi me 15 muaj burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.