Lindi më 1919, në Emenj, Gramsh. Sipas Drejtorisë së Administratës së Burgjeve,
F. H. është arrestuar më 20 prill 1950 dhe është liruar më 13 tetor 1958.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 120-121
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.