Lindi në fshatin Cangonj të Devollit, më 7 gusht të vitit 1922. Më 8 nëntor 1945, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor si "eksponent të rinisë së Ballit" dhe për "agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 434
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.