Lindi më 1924, në Dobran, Korçë. Më 16 dhjetor 1960, me vendim nr. 171, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për pjesëmarrje në një organizatë politike për rrëzimin e pushtetit, vepra terroriste, diversion", me 25 vjet burg, konfiskim pasurie, heqjen e dekoratave dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 189
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.