Lindi në vititn 1911, në Peqin. U ndalua më 16 gusht të vitit 1946, dhe me vendim nr. 71, datë 7 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se "ka strehuar e furnizuar kriminelin Shaban Shelku" dhe e dënoi me 1 vit kondicionel. U lirua më 7 mars të vitit 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 283
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.