Lindi më 1928, në Durrës. Më 25 mars 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për pjesëmarrje në një grup kundër shtetit", me 20 vjet burg, punë të detyruar, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. Liruar më 9 prill 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 219
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.