Profesioni inxhinier. Më 18 nëntor 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e Tiranës e dënon me vdekje, pushkatim. Ekzekutimi kryhet më 12.12.1946, pasi në mbledhjen nr.59, datë 19.11.1946, Presidiumi i Kuvendit Popullor vendosi refuzimin e kërkesave për faljen e jetës së bërë nga të dënuarit e procesit të parë të “Maliqit”.

Burimi: Arkivi i Gjykatës dhe Ministrisë së Brendshme
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.