Lindi më 1902, në Korçë. Më 30 qershor 1945, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake e Beratit e shpalli fajtor se kishte qenë "anëtar i organizatës Balli Kombëtar". U dënua me 30 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë. Më 27 prill 1949, me dekret nr. 819, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 719-720
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.