Lindi më 21 shkurt të vitit 1935, në fshatin Moçan të Korçës. Më 9 prill 1955, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "moskallëzim krimi kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 114.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.