Lindi më 1927, në Lishan, Dibër. Arrestuar më 14 gusht 1946. Më 21 gusht 1946, me vendim nr. 275, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi për «krime kundër shtetit», me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015),400
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.