Lindi në vitin 1925, në Delvinë. Më 13 dhjetor 1947, me vendim nr. 286, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se i "ka dhënë informata Sillogut të Janinës" dhe për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 138
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.