Lindi më 1924, në Mitrovicë, Kosovë. Më 31 dhjetor 1957, me vendim 169, Gjykata ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe «përgatitje për arratisje në një shtet të huaj», dhe e dënoi 3 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 3-4.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.