Lindi në Berat, më 17 nëntor 1920. Me vendim nr. 24, datë 5 janar 1948, Gjykata Ushtarake Elbasan e deklaroi fajtor si «armik i popullit» dhe për «krime kundër popullit», dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie (punë të detyruar), humbjen e të drejtave politike për 5 vjet kohë, si dhe konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 369
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.